Bizden Haberler

SabancıDx hizmetleri, ürünleri ve kurum kültürü hakkında haber bülteni

28.06.2024

SabancıDx Dijital Kampüs’te Teknoloji Liderleri ile Buluştuk

SabancıDx Dijital Kampüs’te teknoloji liderlerini ağırladık. CXO Medya ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Microsoft ile birlikte hayata geçirdiğimiz yatırımları ve iş birliğimiz kapsamında sunduğumuz hibrit bulut çözümlerini konuştuk.
30.05.2024

IDC Türkiye CIO Summit 2024’te Yapay Zeka ve Bulut Teknolojilerini Konuştuk

CTO’muz Serkan Şahin, IDC Türkiye CIO Summit’te "Yapay Zeka Çağında Bulut: Çözümler ve Fırsatlar" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.
17.05.2024

SabancıDx, AgeSA ve Bulutistan Türkiye’nin En Büyük Bulut Dönüşüm Projelerinden Birine İmza Attı

SabancıDx, AgeSA ve Bulutistan Türkiye’nin en büyük bulut dönüşüm projelerinden birine imza attı! Türk mühendislerinin 8 aylık çalışmaları ve yetkinlikleriyle hayata geçirilen Hibrit Bulut Altyapı Taşıma Projesi ile AgeSA altyapısını Bulutistan ortamına kesintisiz bir şekilde taşıdık.
15.05.2024

Digitopia Impact Summit’te Yer Aldık

SabancıDx olarak yapay zekanın potansiyeli ve dijital dönüşüme etkisinin ele alındığı Digitopia Impact Summit’te altın sponsor olarak yerimizi aldık.
10.05.2024

Microsoft Build: AI Day’de Yer Aldık

Türkiye’nin en büyük yapay zeka etkinliği Microsoft Build: AI Day’de SabancıDx olarak yerimizi aldık. CTO’muz Serkan Şahin, teknoloji ve geliştirici ekosisteminin paydaşlarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte, hibrit bulutta yapay zekanın rolü ve SabancıDx’in bulut stratejisini anlattı.
15.12.2023

SabancıDx ve Microsoft, Türkiye’de Yapay Zeka Destekli Hibrit Bulut Çözüm Merkezi Kuruyor

SabancıDx ve Microsoft, bulut teknolojileri alanında stratejik iş birliği anlaşmasına imza attı. Türkiye’nin bulut teknolojileri alanındaki gücüne katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen SabancıDx ve Microsoft, müşterilerinin hem yerel hem de global ihtiyaçlarına uygun hibrit bulut çözümleri sunacak. Bununla birlikte iki şirket, açacakları Çözüm Merkezi ile hibrit bulut ve yapay zeka yetkinliklerini Türkiye’deki ekosistem ile buluşturarak bir ilke imza atacak.
23.05.2023

Sürdürülebilirliğe Veri Odaklı Yaklaşım

SabancıDx ve IDC iş birliğiyle hazırlanan “Sürdürülebilirliğe Veri Odaklı Yaklaşım” araştırmasında sürdürülebilirlik ve veri ile ilgili iç görüler paylaşıldı.
06.07.2022

Geleceğin Yüzleri

Ülkemiz kadınlarının potansiyelini açığa çıkararak onları bilişim sektörüne kazandırmak ve teknoloji sektöründeki yetkin insan kaynağı ihtiyacına çözüm sunmak için yeni yılda Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) ile güçlerimizi birleştirerek “Geleceğin Yüzleri” projesini hayata geçirdik.
06.07.2022

Siber Güvenlik Kümelenmesi

SabancıDx olarak, siber güvenlik alanında yetkin insan kaynağı ve markalaşmış yerli/milli çözümlerle global pazarda rekabetçi ve söz sahibi olma vizyonuyla yürütülen Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi projesinin bir parçası olduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz.
06.07.2022

Analytics in Business

Günümüzde iş dünyasının ihtiyacı olan temel özellik, krizlere zamanında müdahale edebilmek ve inovasyon becerilerini daha da güçlendirmek için temelde analitik yetkinliklere sahip olmaktır.
06.07.2022

SabancıDx IDC Araştırması

SabancıDx ve IDC iş birliğiyle “Türkiye'de Siber Güvenliğin Mevcut Durumu” araştırmasında siber güvenlik alanındaki stratejik iç görüler paylaşıldı.
06.07.2022

DnA Awards

DnA Awards kapsamında 2021 yılında hayata geçirilen en başarılı analitik projeler ödüllendirildi.
06.07.2022

İşim Gücüm Geleceğim (İGG)

Fikir aşamasından itibaren üzerinde çalıştığımız ve Türkiye’nin geleceğine önemli katkılar yapacağına inandığımız TÜSİAD’ın yeni nesil eğitim ve istihdam projesi İşim Gücüm Geleceğim hayata geçti.
06.07.2022

Siber Güvenlik Türkiye Platformu

Her sektör için gerekli siber güvenlik farkındalığının oluşması, yeni teknolojilerin yaygınlaştırılması ve yeni girişimlerin desteklenerek global markalar haline gelmesi vizyonuyla hareket eden Siber Güvenlik Türkiye Platformu’nun bir parçası olmaktan heyecan ve mutluluk duyuyoruz.